Špičkové přilby RUDY PROJECT nově v našich obchodech

Rozšiřujeme nabídku přileb o technologického lídra této kategorie značku RUDY PROJECT. Jsme rádi, že Vám díky této značce můžeme přinést nové high-endové technologie testované a používané v profi pelotonu. Jedci týmu BAHRAIN VICTORIUS používají přilby RUDY PROJECT EGOS a Vy můžete nyní také. Jednotlivé barevné modely a velikosti naleznete v nabídce eshopu:

Technologie přileb RUDY PROJECT:

Rotational impact test- Společnost Rudy Project vyvíjí výrobky, které splňují nejvyšší úroveň bezpečnosti a překračují současné požadavky mezinárodních norem CE a CPSC. RP Rotational Impact Test je interní protokol vyvinutý společností Rudy Project za účelem měření a testování přileb proti rotačním nárazům; vychází z CEN, ECE 22.06 (nová norma pro motocyklové přilby) a je založen na skutečných údajích o nehodách. Kritérium RP Rotational Ipmact Test "vyhověl-nevyhověl" je založeno na hodnotě BRIC (Brain Injury Criterion), což je algoritmus, který definuje úroveň poškození mozku. Tato hodnota musí být nižší než 0,68. *TEST ROTAČNÍHO NÁRAZU RP je interní protokol projektu RUDY PROJECT, který testuje a měří výkonnost přileb projektu RUDY PROJECT proti rotačním nárazům.

 ROTATIONAL IMPACT TEST

 

Total safety certification- Pády mohou být velmi nákladné a mít trvalé nebo dokonce smrtelné následky. Výchozím bodem pro vývoj přileb Rudy Project je použití jen vysoce pokročilých materiálů, které dokáží absorbovat nárazy a rozptýlit mechanickou energii, aniž by se přenesla na hlavu a tělo. Naše cyklistické přilby v závislosti na provedení a trhu určení splňují ustanovení modulu B nařízení (EU) 2016/425 "Osobní ochranné prostředky" a národní normu přejímající harmonizovanou normu (normy) EN 1078:2012+A1:2012 "Přilby pro cyklisty šlapající na kole a pro uživatele skateboardů a kolečkových bruslí" pro osobní ochranné prostředky třídy II nebo americkou bezpečnostní normu "CPSC § 12.03 U.S. Consumer Product Safety Commission Safety Standard for Bicycle Helmets for Persons Age 5 and Olders".

 

 

WIND TUNNEL SESSION- Na základě 50 letých zkušeností z Formule 1 přináší Swissside revoluci do cyklistického průmyslu s bezkonkurenčními aerodynamickými a technickými znalostmi. Swissside provedl studii uzavřeného větrného tunelu, aby prověřil výkon celé kolekce helem Rudy Project. Bližší informace naleznete v odkaze: wind tunnel session.

 

 

AIRFRAME- Vzduchový rámeček s čelním polstrováním omezuje pocení uvnitř helmy díky zvýšené cirkulaci vzduchu, zamezuje uvolňování nežádoucího zápachu a nabízí nejvyšší úroveň provedení.